Visul meu pentru 2017

MioaraSunt Mioara Pielmuș, am 28 ani și sunt din Teleorman. Am o familie minunată, doi copilași frumoși și un soț care mă sprijină în tot ce fac.
În urmă cu doi ani, eram angajată, dar, ca toți ceilalți, voiam un venit suplimentar și așa am descoperit Oriflame.
Am pășit în această echipă cu o timiditate parcă a unui copil de șapte ani, care pășește prima dată într-o sală de clasă. Nu știam sigur ce implică această activitate, dar sfătuită pas cu pas de coordonatorul meu, astăzi am ajuns manager Oriflame și sfătuiesc la rândul meu alte persoane să se alăture echipei și să își îndeplinească visul. Sunt visuri care pentru mulți dintre noi, rămân doar la stadiul de vis. Ca mulți alții, și eu am început anul acesta cu un vis pe care vreau sa îl îndeplinesc alături de Oriflame anul viitor.
Visul meu este o vacanță înafara țării, iar Oriflame parcă a ghicit, pentru că anul viitor toți consultanții Oriflame pot merge pentru cinci zile pe o insulă superbă din Grecia, in Creta.
De ce îmi doresc eu atât de mult să merg în Creta? Am foarte multe motive pentru care vreau sa ajung acolo și câteva dintre ele le voi scrie aici ( poate vă veți regăsi si voi în ele).
-îmi doresc să zbor cu avionul;
-îmi doresc sa fiu cazată într-un hotel cu regim all-inclusive alături de colegii mei de la Oriflame și sa ne bucuram de tot ce aceasta minunată insulă ne poate oferi (plajă, soare, jocuri în echipă);
-vreau să cunosc oameni noi, vreau să cunosc acele persoane care zi de zi se gândesc la această mare familie și fac tot ce pot pentru ca ea sa se mărească și să aibă parte de vacanțe și surprize de care să ne bucurăm cât mai mulți.
Acesta este visul meu, acestea sunt motivele pentru care  m-am alăturat Oriflame și pentru care îmi doresc să merg  în Creta, în această vacanță.
Ai și tu un vis asemănător cu al meu?
Vino și tu alături de mine în echipa Oriflame și visul tău poate deveni realitate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.