Unul dintre marile avantaje de a fi În Oriflame este posibilitatea de a călători. Nu știu alții cum sunt, vorba lu’ Creangă, dar mie una îmi place tare rău să mă plimb prin alte țări, iar dacă pot s-o fac pe banii Oriflame, zburând cu avionul și cazată la 5 stele, împreună cu o mulțime de colegi, ce mi-aș putea dori mai mult?

Vrei şi tu? Sigur, eşti binevenită! Te poţi califica pentru o excursie de 5 zile în Sardinia, alături de noi! Fără bani, fără tragere la sorţi. Doar îndeplinind targete ce ţin de activităţile Oriflame. Lasă-ne datele aici şi menţionează că vrei să mergi în excursii.

Găsești aici detalii despre excursiile Oriflame din:

Stockholm 2012
Dubai 2013
Timișul de Jos
Singapore 2015
Sharm-El Sheikh 2015
Marrakech 2015

Lili 1

 

 

Lili  

 

Am decis să fac această pagină, în septembrie 2015, când mă pregăteam de o nouă excursie, în Maroc. Cum experiența deja mă învățase că este bine să te documentezi un pic înainte, am intrat pe mai multe bloguri ale unora care deja au călătorit în această țară.

Este foarte instructiv, credeți-mă, să afli impresiile altora la fața locului, calde, reale… și, mi-am zis eu, având în vedere că am fost deja în câteva țări, și, sper eu, urmează să merg și în altele, de ce nu aș întoarce serviciul, împărtășind și altora experiențele noastre.

Aș vrea să ofer experiența mea de „călător”, dar, nu în ultimul rând, să las pe cât mai mulți să vadă ce înseamnă Oriflame (suntem adeseori comparați greșit sau confundați cu alte firme ).

Ce am investit ca să beneficiez, pe lângă alte avantaje, de aceste excursii? Nimic.

Dacă am muncit? Clar…

Ce facem noi este la îndemâna oricui care-și dorește ceva mai mult? Bineînțeles. Iar toți cei care intra în Oriflame chiar și… mâine, au posibilitatea să meargă cu noi într-o excursie pe Riviera Turciei, în 2016. Dacă vrei să afli cum, lasă-ți datele și întrebările aici, iar dacă preferi doar să citești despre călătorii, lectură plăcută mai departe 🙂

Deoarece abia acum mi-a dat prin cap ideea, veți avea detalii și poze destul de puține din Stockholm, Dubai și Singapore, cu promisiunea că, de acum, pregătesc serios „poveștile” următoarelor călătorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.